loader

Consiliere dezvoltare personală și spirituală online

Sunt aici pentru a te susține în procesul tău de creștere personală și spirituală, de cunoaștere de Sine, de înțelegere și aplicare a legilor universale care îți guvernează întreaga viață.Totul în Univers este energie, iar starea naturală a omului e reprezentată de armonie. Atunci când apar dezechilibre, acestea se pot manifesta începând de la nivel celular până la nivel fizic.

Acestea se reflectă în toate domeniile vieții sub formă de dureri, suferințe, confuzii, temeri, tipare auto(distructive), alegeri de viață nebenefice, energie vitală scăzută, boli, relații distructive și multe altele. Tu nu ești o victimă a circumstanțelor, tu ești creatorul propriei realități.

Vino să îți recapeți puterea personală!

Vino să recâștigi, în interiorul tău, toate acele resurse de care ai atâta nevoie!

Vino să redobândești capacitatea de a lua cele mai bune decizii în concordanță cu Sinele tău divin! Misiunea mea este aceea de a-ți fi ghid/facilitator în întâlnirea ta cu tine însuți. Bineînțeles că în modul și ritmul în care tu ești pregătit și hotărât să treci la un alt nivel de conștiință și energie vibrațională. Schimbă-ti frecvența, schimbă-ți realitatea!

Vino să pornim împreună pe calea către curățirea, vindecarea și armonizarea întregii tale ființe!

Consilierea personală și spirituală este pentru tine dacă:

– dorești să-ți dezvolți capacitatea de a privi realitatea în mod obiectiv, detașat și din mai multe perspective;

– dorești să scapi de anumite programe sau tipare care te împiedică să te manifești la potențial cât mai înalt;– dorești să scapi de obsesii și dependențe;

– dorești să-ți recapeți puterea personală și să-ți folosești liberul arbitru în mod cât mai eficient și armonios;

– dorești să ieși din relații toxice, indiferent de natura lor;

– dorești să armonizezi anumite aspecte din interiorul tău pe care nu ai avut curaj până acum să le explorezi sau să te confrunți cu ele;

– dorești să înțelegi mai multe despre energia sexuală și modul în care aceasta funcționează;

– dorești a face mai lesne de realizat conexiunea cu Sinele tău divin.

Dacă consideri că sunt persoana potrivită pentru tine, contactează-mă de îndată pentru o programare.

Pentru un flux armonios energetic de ambele părțile implicate, menționez că îmi rezerv dreptul de a selecta persoanele cu care aleg să colaborez.

Cu drag și deschidere, te aștept la programări!

de a selecta persoanele cu care aleg să colaborez. Cu drag și deschidere, vă aștept la programări!

***Varianta online a ședințelor de consiliere vine în întâmpinarea ta pentru a transcende timpul și spațiul. Această metodă va fi disponibilă tuturor persoanelor, atât din țară cât și din străinătate, care vor dori să beneficieze de ceea ce ofer, chiar dacă nu se va putea lucra față în față.