loader

Cum plătesc

Cum comand?

Orice utilizator al site-ului www.themagicharmony.com se poate înregistra și comanda produsele mult dorite. Pentru a putea lansa o comandă, clientul trebuie va trebui să urmeze câțiva pași simpli, după cum urmează:

Alegerea produselor dorite

Pentru a putea face cumpărături, fiecare client va avea la dispoziție un coș virtual unde își va putea vizualiza toate produsele comandate, în orice moment. Odată finalizate procedurile de achiziționare, aceștia vor fi direcționați către următorul pas.

Coșul de cumpărături

În momentul în care s-a ajuns la secțiunea Coș de cumpărături, clientul va putea să își verifice toate produsele adăugate anterior. Din momentul în care se va apăsa butonul Cumpără, utilizatorii vor fi nevoiți să-și introducă datele de contact, să-și aleagă modalitatea de plată, dar și să completeze datele despre adresa de livrare a produselor.

Modalitatea de plată și livrare

Livrarea produselor din cadrul site-ului www.themagicharmony.com se va realiza în colaborare cu o firmă de curierat rapid și Poșta Română. Din momentul lansării comenzii, unul dintre reprezentanții editurii se va ocupa de comandă și va trimite către fiecare client în parte un e-mail de confirmare.

Pentru o mai bună organizare, vă recomandăm să vă creați un cont pe site-ul nostru. O veți putea face apăsând butonul din dreapta sus.

Clienții care vor achiziționa produse din cadrul site-ului vor putea face acest lucru prin următoarele metode:

– Plata cu cardul;

– Transfer bancar direct;

– Ramburs cu plata la livrare.

În ceea ce privește livrarea produselor, clienții vor avea posibilitatea de-a alege una din următoarele variante:

– Nemo Express, Sameday în 2-3 zile lucrătoare din momentul plasării comenzii;

– Poșta Română în 4-5 zile lucrătoare, în funcție de localitatea fiecărui client în parte.

The Magic Harmony își rezervă dreptul de a-și livra produsele atât pe teritoriul României, cât și în străinătate.

Livrarea produselor de către The Magic Harmony se va face doar în intervalul orar 09:00-17:00, de luni până vineri, aceasta neasumându-și responsabilitatea pentru livrarea curierilor sau Poștei Române în alte intervale orare.

Din momentul primirii e-mailului de confirmare a comenzii, procedurile de livrare a produselor vor începe odată cu acesta. De aceea, The Magic Harmony nu va fi răspunzătoare pentru eventualele întârzieri ce nu vor ține de atribuțiile sale.