loader

Despre noi

FII ÎN ACORD CU SINELE TĂU DIVIN!

Suntem aici pentru a te susține în procesul tău de creștere personală și spirituală, de cunoaștere de Sine, de înțelegere și aplicare a Legilor Universale care îți guvernează întreaga viață.

Totul în Univers este energie, iar starea naturală a omului e reprezentată de armonie.

Atunci când apar dezechilibre, acestea se pot manifesta începând de la nivel celular până la nivel fizic.

Acestea se reflectă în toate domeniile vieții sub formă de dureri, suferințe, confuzii, temeri, tipare toxice, alegeri de viață nepotrivite, energie vitală scăzută, boli, relații distructive și multe altele.

Tu nu ești o victimă a circumstanțelor, tu ești creatorul propriei realități!

Vino să îți recapeți puterea personală!

Vino să recâștigi, în interiorul tău, toate acele resurse de care ai atâta nevoie!

Vino să redobândești capacitatea de a lua cele mai bune decizii în concordanță cu Sinele tău divin!

Vino să pornim împreună pe calea către curățarea, vindecarea și armonizarea întregii tale ființe!

Investește in evoluția ta, iar viața te va răsplăti înmmiit!

Misiunea noastră este aceea de a-ți fi ghid/facilitator în întâlnirea ta cu tine însuți.

Motto-ul nostru:

Schimbă-ti frecvența, schimbă-ți realitatea!

ALIN BONCEA

ALIN BONCEA

MENTOR, ANTREPRENOR, COACH, INSTRUCTOR, PREPARATOR, FORMATOR ȘI AUTOR

Numele meu este ALIN BONCEA și mă aflu aici să te întâmpin cu un mesaj important pentru tine. Sunt pregătit să te susțin, în cazul în care îți dorești să evoluezi cu adevărat, vrei să progresezi și mai ales simți o chemare profundă, autentică de a face ceva valoros pentru tine, pentru a-ți da voie să trăiești viața în modul mult dorit, cu toate resursele necesare armoniei. Cu o experiență vastă în spate, am susținut oameni de toate categoriile de vârstă, din planul spiritual, către cel concret. Am întâlnit la aceștia o multitudine de aspecte ce au fost nevoie să fie armonizate atât în lumea lor interioară, cât și cea exterioară. Rezultatele au vorbit și vorbesc de la sine, în funcție de implicarea, valorizarea și munca individuală a fiecărei persoane în parte. În procesul terapeutic, utilizez permanent instrumente personalizate, menite să te scoată din zona de confort, să amplifice procesele tale de conștientizare, armonizare și acțiune, în concordanță cu obiectivele tale, crescând puterea de materializare. Pe de altă parte, ofer consiliere individuale pe diverse teme, îndeosebi pentru bărbații care au nevoie să învețe să își manifeste emoțiile, să se cunoască mai bine, să comunice mai eficient, să lucreze pe aspecte ce țin de masculinitatea, prosperitatea și sexualitatea lor.

ANDREEA BONCEA

ANDREEA BONCEA

MENTOR, ANTREPRENOR, COACH, CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALĂ, TERAPEUT-MASEUR, FORMATOR ȘI AUTOR

Numele meu este Andreea Boncea și sunt consilier, terapeut-maseur, mentor și autor. Vin în întâmpinarea ta pentru a te susține în evoluția ta personală și spirituală cu diverse instrumente de înaltă calitate, menite să-ți ofere claritate, vindecare, armonie, încredere, prosperitate, echilibru, soluții optime personalizate tipului tău de energie și modului tău de funcționare, toate pentru rezultate concrete. Nu mă aflu aici să fiu salvatorul tău, nici nu consider că sunt deținătorul adevărului absolut. Îmi doresc să lucrez doar alături de oameni hotărâți, responsabili, determinați să-și creeze o viață extraordinară. Aici, în acest spațiu infinit, dincolo de timp sau loc, poți să fii total liber! Permite-ți să fii tu însuți cu adevărat, în varianta ta supremă! Meriți să manifești adevărata versiune a realității tale, exact așa cum ai visat-o! Practic, de mai bine de 5 ani, forme variate de tehnici, metode, în funcție de nevoi, însă esența este aceeași pentru toate: ARMONIZAREA ÎNTREGII FIINȚE și CREȘTEREA FORȚEI DE MATERIALIZARE în toate domeniile vieții.