loader

Ritual de armonizare a energiei sexuale masculine

Cele mai multe dintre blocajele care apar la bărbați sunt la nivelul manifestării autentice verbale și emoționale, precum și la nivelul energiei sexuale.

Încă de mici, aceștia au fost învățați să nu-și exprime sentimentele, slăbiciunile, fiindu-le implantate, foarte profund și adânc, tipare distructive care îi împiedică să se manifeste în totalitate și echilibru.

Este un lucru înfricoșător pentru mulți bărbați să își deschidă inima cu adevărat. Mulți consideră că acest aspect i-ar face să devină mai puțin puternici, vulnerabili și nesiguri.

Ceea ce e total FALS!

Toate aceste programe eronate pot avea repercursiuni serioase în toate aspectele vieții.

Energia sexuală reprezintă forța vieții, însăși creația, ea fiind cea care pune în mișcare întreg Universul prin ciclul naștere – viață – moarte.

Cu toate acestea, foarte puțini sunt conștienți de energia lor sexuală și de mecanismele de funcționare ale acesteia.
Ca și copii, până să ne naștem, ne dezvoltăm și formăm în pântecul mamei. În perioada intrauterină, acela reprezintă întregul nostru Univers.

Prin cordonul ombilical se transmit informațiile de la mamă către făt, ceea ce înseamnă că absorbim, ca o sugativă, până la nivel celular, gânduri, emoții, sentimente, abilități, traume nerezolvate ale generațiilor anterioare, trăsături fizice și caracteristici psihice.

Apoi, după naștere, pătrundem într-un alt univers, și anume cel exterior sau lumea fizică.

Dar ce ducem cu noi mai departe?

În ce măsură suntem predestinați să trăim anumite experiențe de viață și în ce măsură avem cu adevărat liberul arbitru pentru a ne alege singuri destinul?

Cele două lumi, viața intrauterină și cea pământeană, se unesc într-un punct comun, adică prin materializarea energiei sexuale, însăși prin actul conceperii unei noi forme de viață.

Această energie nu are ca scop doar procrearea, căci, odată echilibrată și utilizată în mod conștient, poate să aducă multe beneficii pe toate planurile, fiind o temelie importantă și puternică.

Dezechilibrele la acest nivel pot duce la frustrări, agresivitate, frici, dorință de control, anxietate, atașamente, obsesii, alegerea unei partenere de cuplu nepotrivită, inflexibilitate, autosabotare, probleme de potență, financiare și multe altele.

Dacă toate acestea se vor perpetua, în timp, se va putea ajunge la multe blocaje. Orice boală este formată de fapt de un anumit sistem de credințe nefavorabile. Odată eliberate mecanismele, învățate lecțiile și transformate tiparele, omul are capacitatea de a se armoniza.

În acest moment, vin în întâmpinarea ta cu ritualul de armonizare a energiei sexuale masculine, care are rolul de a-ți curăța, vindeca, apoi echilibra energia sexuală.

Ţin să menționez faptul că această procedură se va efectua DOAR la distanță, indiferent de orașul sau țara în care te afli.

Acest ritual este pentru tine NUMAI dacă:

– dorești să rupi toate atașamentele față de fostele relații de cuplu;

– dorești să te bucuri de erotismul tău în mod conștient și asumat;

– dorești să creezi o temelie pentru a atrage în realitatea ta o relație de cuplu armonioasă;

– dorești mai multă vitalitate, autenticitate, încredere de sine.

Pașii ritualului:

  • Interviu cu beneficiarul, ce cuprinde o sesiune de întrebări necesare înaintea începerii procesului de armonizare a energiei sexuale;
  • Meditația de armonizare a energiei sexuale masculine;
  • Terapie după armonizarea energiei sexuale cu indiciile și informaţiile specifice, în mod personalizat, de la caz la caz.

Acesta se va efectua numai pe bază de Programare Individuală, stabilită de comun acord.

Fă acum o programare printr-un mesaj sau SMS la numărul de telefon 0728.271.038 – ALIN BONCEA!